Yritysesittely

Rakennuttamis- ja projektipalvelut Pirttilahti Oy on rakennuttamiseen ja valvontaan suuntautunut perheyritys, joka on perustettu vuonna 1995. Yrityksemme toimitilat sijaitsevat Sankoniementie 106:ssa, Haukiputaalla.

Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee viisi (5) vakituista työntekijää. Lisäksi meillä on kehittynyt vuosien varrella laaja yhteistyöverkosto, joten kun tilaaja tarvitsee jotain erikoiskonsulttia, pyydämme sitä laajasta yhteistyöverkostostamme ja valitsemme konsultin tilaajan haluamalla tavalla.

Tarjoamamme konsulttipalvelut kattavat mm. julkiset virastot, koulut, kaupungit, kunnat, kuntayhtymät ja yhteisöt, taloyhtiöt sekä yksityiset rakennushanketta suunnittelevat. Toimimme tilaajan edunvalvojana kaikenlaisissa rakennusprojekteissa ja autamme tilaajaa rakennusprojektien kiemuroissa hyvällä ammattitaidolla ja yhteistyökyvyllä.

Olemme kehittäneet oman laatujärjestelmän ja päivitämme sitä jatkuvasti sopimaan juuri kyseiseen rakennusprojektiin. Pyrimme siihen, että laatu lähtee jo suunnitteluvaiheesta, jolloin suunnitelmien tulee olla laadukkaat ja käytettävät materiaalit ympäristöystävällisiä sekä pitkän elinkaaren omaavia. Laatuun panostamme rakennusaikana ennenkaikkea säännöllisellä valvonnalla ja kannustamme urakoitsijaa tekemään aina laadukkaan lopputuloksen, johon myös tilaaja voi olla tyytyväinen.