Historiaa

Rakennuttamis- ja projektipalvelut Pirttilahti Oy on perustettu vuonna 1995. Aluksi yrityksessämme työskentelivät vain perustajat, Aila ja Pentti Pirttilahti. Varsin nopeasti jouduttiin palkkaamaan lisää henkilökuntaa lähinnä valvontapuolelle. Henkilökuntamme on lisääntynyt vähitellen. Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee viisi vakituista työntekijää. Lisäksi meillä on kehittynyt vuosien varrella laaja yhteistyöverkosto, joka kattaa varmasti kaikki tilaajan tarvitsemat palvelut.

Toimiston siirtyminen
Yrityksen perustamisesta eli maaliskuusta 1995 vuoteen 2002 toimisto sijaitsi Aila ja Pentti Pirttilahden kotona. Toimistohuone tehtiin ns. ”remonttihuoneeseen”, joka sijaitsi pannuhuoneen lähellä…eli toimistossa oli välillä varsin kuumat oltavat! :-). Työpäivät tahtoivat venyä Ailalla ja Pentillä aamuvarhaisesta iltamyöhään. Töitä oli siihen aikaan hyvin tarjolla…

Syksyllä vuonna 2002 Aila ja Pentti päättivät, että nyt sai paperin pyöritys kotona loppua ja tekivät kaupat Tervashirren esittelytoimistosta, joka sijaitsi Oulun tullin huoltoaseman vieressä. Ongelmana oli vain, miten toimisto saadaan helposti ja nopeasti vietyä perille. Päätettiin, että kuljetetaan mökki kokonaisena perille! Kun mökkiä kuljettava auto kääntyi toimistoon johtavalle tielle, ei mennyt kuin 70 minuuttia, kun mökki oli jo nostettu valmiiksi tehdyn sokkelin päälle. Ohessa kuvia toimistorakennuksen saapumisesta.

klo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tuokin toimistorakennus kävi kohta ahtaaksi, joten päätettiin rakentaa uudet tilavammat toimistotilat samalle tontille. Uudet nykyaikaiset, mutta perinteitä kunnioittavat toimistotilat valmistuivat v. 2006 Tämän hetkiset toimistotilat ovat kodinomaiset ja viihtyisät. Vanha toimisto jäi palvelemaan varastona.

Samalle tontille rakensivat myös Aila ja Pentti uuden hirsisen vanhuuden kotinsa ja muuttivat siihen asumaan. Paperin pyöritys jatkuu edelleen, mutta ei enää kotona vaan viereisessä toimistorakennuksessa :-).